+36 70 953-2833 info@ikonaudit.hu

Régóta tervezi a könyvelőváltást, mert nem kap elég információt a cége eredményéről? Ne halogassa tovább! Eljött az idő a váltásra és a változtatásra, hiszen a mai modern technikák lehetővé teszik ezt.

Az Online könyvelés rendszerünket a szakmai tapasztalatainkra és ügyfeleink elvárásaira alapozva alakítottuk ki és fejlesztjük tovább folyamatosan. Az innováció nem áll meg – rendszerünk folyamatosan fejlődik – és csak úgy tudjuk céljainkat elérni, ha lépést tartunk vele.

Így van ez a vállalkozások életében is. Mai modern felgyorsult életünkben nem követni kell a tényeket, hanem birtokában lenni azoknak. Ezek a tények pedig az információn alapulnak, amit az online könyvelés adataiból nyerünk, mint például az adott időszak bevételeinek vagy ÁFA fizetési kötelezettségeinek naprakész nyomon követése.

A rendszer használata nem igényel semmilyen speciális tudást, kizárólag egy számítógépre van szüksége. Az online könyvelés működhet telepített asztali verzióban, amikor nincs szükség folyamatos internetkapcsolatra, vagy webes felületen, amikor csak egy számítógépre és internetkapcsolatra van szüksége és már rögzítheti is a bizonylat adatait.

ONLINE könyvelés, mint

  • Naprakész információ
  • Megalapozott döntéshozatal
  • Költséghatékony számvitel
  • Egyszerű adatfelvitel

Nem szeretne adatokat rögzíteni? Akkor sem kell lemaradnia az információról. Mindenre van megoldásunk! Választhatja távkönyvelési szolgáltatásunkat, alkalmazhat kihelyezett főkönyvelőt vagy egyszerűen csak ügyfélkapuján követheti könyvelője munkáját és lekérheti az Önt érdeklő információkat.

Tudjon meg többet szolgáltatásunkról: ONLINE könyvelés

 

Share This