+36 70 953-2833 info@ikonaudit.hu

Rólunk

Ismerjen meg minket!

Csáki-Darabos Rita

Csáki-Darabos Rita

Könyvvizsgáló, ügyvezető

20 év szakmai tapasztalat

Képesítések:

Okleveles könyvvizsgáló (2010.)

Adótanácsadó (2012.)

Mérlegképes könyvelő (2004.)

Államháztartási mérlegképes könyvelő (2012.)

Nyelvismeret: angol, német

Szakértelem – minőség – elkötelezettség

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy komplex pénzügyi, számviteli szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködések keretén belül, innovatív ügyviteli megoldásokat nyújtsunk a gazdasági élet – egyre összetettebb és bonyolultabb adózási rendszerével szembenéző – szereplői számára

Céljaink

  • a legmagasabb színvonalon teljesíteni ügyfeleink igényeit,
  • megbízható és megbecsült partnerként együttműködni ügyfeleinkkel,
  • célunk, hogy iparágunkban a legtöbbször ajánlott vállalkozás legyünk.

Arra törekszünk, hogy élen járjunk a szolgáltatásban, tanácsadásban és innovatív megoldásokkal segítsük ügyfeleink fejlődését.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy testreszabott és elérhető számviteli megoldásokat nyújtva az első számú választás legyünk mindenki számára.

  • Ügyfeleink logikus és természetes módon azt az ajánlatot választják a piacról, amelyik a legtöbb előnnyel rendelkezik és a legnagyobb hasznot hozza számukra. Mindent megteszünk azért, hogy ránk essen a választásuk.
  • Mindenkor a legjobb teljesítményre törekszünk annak érdekében, hogy ügyviteli megoldásainkkal segítsük ügyfeleinket céljaik elérésében.  

Értékeink

  • Gyorsan és rugalmasan reagálunk megbízóink igénye mellett a külső környezet változásaira is, így képesek vagyunk a nehéz helyzetekre is kihívásként tekinteni és ezáltal fejlődni.
  • A kapcsolatok alapja a bizalom. Arra törekszik, hogy belső és külső kapcsolataink bizalmi alapon működjenek.
  • Munkatársaink az értékeink. Kiemelt helyen kezeljük a munkatársak folyamatos szakmai továbbképzését, annak érdekében, hogy a megbízóinkat az aktuális piaci helyzetnek megfelelően a legmagasabb színvonalon tudják kiszolgálni.
Share This