+36 70 953-2833 info@ikonaudit.hu

KÖNYVELÉS

Bízza szakértő csapatra könyvelését!
Önnek csak a vállalkozása irányításával kell foglalkoznia, a könyveléshez kapcsolódó szakmai munkát bízza nyugodtan szakértői csapatunkra. A könyvelésből nyert információkat folyamatosan átadjuk Önnek, így arról sem kell lemaradnia. Könyvelését az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki.

Szeretnénk hosszú távon partnerek lenni és végigkísérni vállalkozása sikereit és növekedését. Célunk, hogy minden partnerünk elégedett legyen szolgáltatásunkkal, mert hiszünk abban, hogy a siker kulcsa a minőségi szolgáltatáson alapul.

Néhány érv, ami mellettünk szól:

fiatal, rugalmas csapattal rendelkezünk,
folyamatosan képezzük magunkat,
számunkra a minőség fontos tényező,
díjszabásunk versenyképes, a kisvállalkozások számára is megfizethető,
nyitottak vagyunk az innovatív fejlesztésekre,
partnerként támogatjuk vállalkozása működését.

Vegye fel velünk a kapcsolatot már most!

Kérjen visszahívást! 24 órán belül visszahívjuk!

Van egy jó ötlete, de nem tudja hogyan fogjon bele?

Ha van egy jó ötlete, de nem tudja, milyen jogszabályoknak kell megfelelnie, hogy a vállalkozása törvényes keretek között a jogszabályoknak megfelelően működhessen, akkor segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb vállalkozási formát. Tájékoztatjuk, az általános cégjogi előírásokon kívül milyen egyéb jogi követelményeknek kell megfelelnie. Megvizsgáljuk, szükséges-e szakképesítés megléte a tevékenységhez. Az esetleges termékek vagy szolgáltatások köre tartozik-e speciális jogszabályi előírás alá, mint például környezetvédelmi termékdíj, népegészségügyi termékadó.

Üzleti terv nélkül lehetetlen?

Nem lehetetlen, de mindenképp szükségszerű üzleti tervet készíteni. Az elképzelései felvázolását követően segítünk Önnek az üzleti terv elkészítésében. A tervezés során felmérjük a termékkör vagy szolgáltatás piacát, megvizsgáljuk a konkurencia helyzetét, piaci rést keresünk a kialakítandó környezetünkben. Az üzleti terv hasznos kiegészítőként segít Önnek az elképzelései megvalósításában.

 

Meg fog térülni a kezdeti befektetés?

A megalapozott tervezésnek és a befektetett energiának köszönhetően biztos sikerre számíthat. Vállalkozása számviteli irányítását bízza szakértőre és Önnek csak a vállalkozása szakmai irányításával kell foglalkoznia, amihez igazán ért. Nevelgesse pénzfáját, amely hónapról hónapra egyre szebben fog növekedni.

 

50% díjkedvezmény…

Induló vállalkozásoknak most 50% díjkedvezményt biztosítunk a szolgáltatási időszak első 3 hónapjára vonatkozóan. Ezzel is segítünk Önnek a vállalkozása fejlődésében. Kérjen ajánlatot még ma, hogy le ne maradjon a kedvezményekről!

Sok sikert kívánunk!

 

Ismerje meg ONLINE könyvelési szolgáltatásunkat!

Share This